Till navigation Till innehåll (s)
-

Nytorps växel- och korttidsboende (Tureberg) - AB SOLOM

Kontaktuppgifter, hitta hit och en egen presentation.

Nytorp ligger centralt beläget i Sollentuna, nära pendeltåg & busstation. Vi erbjuder korttidsboende i en ljus, trevlig och trygg miljö. Vi har också en mysig innergård där vi spenderar mycket tid på våren och sommaren. Vi anordnar även olika aktiviteter.

Kontaktuppgifter

Nytorp

Adress
Sollentunavägen 169 191 47 Sollentuna

Telefonnummer
08-128 244 01

E-post
leila.alizadeh@solom.se

Nytorps korttids- och äldreboende - AB SOLOM

Inriktning

Korttidsboende

Antal platser

Växelvård/Korttids med somatisk inriktning: 10
Växelvård/Korttids med inriktning demens: 10

Driftsform

Drivs på uppdrag av Sollentuna kommun.

Presentation

Nytorp ligger centralt i Tureberg, nära Sollentuna centrum och kommunikationer. Vi erbjuder korttidsboende i en ljus, trevlig och trygg miljö.

Hos oss hittar du bland annat ett stort utbud av aktiviteter, ett träningsrum med redskap och en härlig uteplats med många soltimmar där vi anordnar aktiviteter som ex. musikframträdanden och bingo.

Boendemiljö

Våra boenderum är ljusa och inbjudande med egen toalett och dusch, samt kylskåp. Det finns tillgång till gemensam matsal och allrum med TV där vi umgås. Vår stora möblerade balkong och den inbjudande uteplatsen med många soltimmar uppmuntrar till utevistelse. Vi har även ett träningsrum med träningsredskap och motionscykel.
Hos oss bor du allt från några dagar till en månad. Du kanske kommer direkt från sjukhusvistelse för återhämtning innan hemflytt eller väntar på annat permanent boende. Vi erbjuder även växelvårdplatser och avlastningsplatser för kortare tid.

Måltider

Vi erbjuder näringsrik och vällagad mat, anpassad efter dina behov. Svensk husmanskost är grunden i den mat vi serverar och det finns alltid två rätter att välja på. I vår ljusa matsal finns stora möjligheter till gemensamma måltider. Vi uppmärksammar högtider som midsommar, jul och påsk då vi dukar extra fint och serverar traditionell mat.

Hur vi arbetar

Hos oss arbetar undersköterskor, vårdbiträden och sjuksköterskor alla dagar. Vi har även tillgång till sjukgymnast och arbetsterapeut måndag-fredag. Läkare besöker verksamheten en gång i veckan. Vi arbetar med kontaktmannaskap vilket innebär att en utsedd medarbetare alltid har huvudansvaret för dig och fungerar som kontaktperson för dina närstående.