Till navigation Till innehåll (s)

Betyg

Här kan du läsa om hur du gör när du beställer dina betyg

Beställning av enstaka betyg

Logga in på ditt konto och beställ under Mina sidor/Beställ betyg. Du väljer vid beställningen vilka betyg som ska ingå. Vi kan inte skicka betyg via mejl på grund av GDPR. Tänk på att skolan har 14 dagar på sig att registrera kursbetyg och skicka betygskatalog till Kunskapsparken efter avslutad kurs.

Räkna med att det kan ta upp till 10 arbetsdagar innan du kan få ditt betyg under förutsättning att vi fått betyget från din skola.

Till dig som beställer gymnasieexamen / slutbetyg

Kontakta Vuxenutbildningen Kunskapsparken senast en månad innan du börjar bli klar med sista kursen i din studieplanering som du har gjort med en studie- och yrkesvägledare. Tänk på att skolan har 14 dagar på sig att registrera kursbetyg och skicka betygskatalog till Vuxenutbildningen Kunskapsparken efter avslutad kurs.

Till dig som har sökt högskoleutbildning

Vuxenutbildningen Kunskapsparken i Sollentuna är ansluten till den nationella betygsdatabasen BEDA sedan 2015. Vi skickar kontinuerligt in uppgifter om enstaka betyg och gymnasieexamen/slutbetyg som är utfärdade hos oss. Kontrollera för säkerhets skull att kurser du har läst och blivit betygsatt på finns registrerade på ditt studerandekonto hos antagning.se För att kunna se dina betyg där måste du ha gjort en ansökan till universitet/högskola. 

Länkar

Logga in på ditt konto och beställ under fliken Beställ betyg. 

Beställning av betyg