Till navigation Till innehåll (s)

Möt våra medarbetare

Är du nyfiken på att jobba hos oss. Här berättar några av våra medarbetare hur det är att jobba hos oss.

 • Vår medarbetare Sara

  Möt Sofie, handläggare på vårt kontaktcenter

  - Vi kollegor ställer upp för varandra och våra chefer ger oss mycket frihet och eget ansvar. Att vi ibland kan arbeta på distans underlättar vardagen en hel del.

 • Bild på medarbetare

  Möt Vahida, Marie och Niklas som jobbar i förskola och skola

  Jag upplever att jag som medarbetare har en möjlighet att påverka och bidra med den kunskap som jag har och att den värdesätts. Det finns även en nyfikenhet och ett engagemang som gör att jag trivs på min arbetsplats. Möt Vahida Marie...

 • Bild på medarbetare

  Möt Jonas, arbetsledare på Turebergs fritidsgård

  – Det bästa med mitt jobb är att utveckla fritidsgårdsenheten tillsammans med mina kollegor och att möta ungdomarna och ge dem möjlighet att komma förbi och "bara vara”.

 • Bild på medarbetare

  Möt Llyr, miljö-och hälsoskyddsinspektör

  - Det finns så mycket att arbeta med och ledningen utmanar individer att utveckla sig. Kommunhuset är också mycket bra placerat. Här är det nära till flera gym så du hinner träna på lunchen.

 • Bild på medarbetare

  Möt Olle, områdesansvarig stadsutvecklare

  - Jag har fantastiska kollegor och en bra kontakt med den politiska ledningen. Som ingenjör är det ett extra plus att organisationen tar tillvara våra idéer och kompetens.

 • Bild på medarbetare

  Möt Sara, socialsekreterare

  - Här finns tydliga rutiner och en bra struktur vilket underlättar och ger en trygghet. Det finns en stor gemenskap och värme som genomsyrar arbetsplatsen. Det märks i det arbete som utförs.

Mer läsning för dig