Till navigation Till innehåll (s)
vuxna och ungdomar på möte

Lokaler för möten och event

Du kan hyra lokaler för enstaka offentliga kulturarrangemang, möten, föredrag med mera. Samlingssalarna bokas per timme. I samtliga lokaler gäller alkoholförbud.

Lokalerna bokas på olika sätt, men avgifterna är samma för alla samlingslokaler. Här kan du söka ledig tid och göra en preliminär bokning av

  • Amorinasalen och Tintomararummet 
  • Arena Rotebro

Sök ledig tid och gör en bokningsförfrågan

Avgifter för samlingssalar.

Kontakt

Arena Satelliten

I Arena Satelliten finns lokaler för evenemang, dans, teater, möten och sammanträden.

  • Ljusgården. Är en danssal med spegelväggen. Draperier finns att dra för speglarna. Golvyta är cirka 71 kvm och det finns en liten scen som är 13 kvm och 40 centimeter hög. Lokalen används också till sammanträden, konferenser och föreläsningar. Projektor, duk och mikrofoner för tal ingår. Ungdomsverksamhetens kök finns att tillgå.

  • Klubben. Är en lokal för konserter, teater, dans och andra evenemang. Klubben har kapacitet för 350 stående personer eller 120 sittande. Lokalen är 280 kvm med fast scen och en balkong över publikplats. Stor loge med duschar och toaletter finns i anslutning. Ljud, ljus och tekniker ingår inte i lokalhyran. Det beställs separat.

Priser för lokalerna

Mer information och bokning

Kontakt

Arena Satelliten

073-915 16 39

arena.satelliten@sollentuna.se

Malenelund

Lokalen går inte att hyra för tillfället. Den före detta scoutstugan i Edsbergsparken går att hyra på söndagar och måndagar. Du måste vara över 18 år för att få hyra. Lokalen rymmer cirka 70 personer och har ett litet pentry samt två mindre toaletter. Den är inte handikappanpassad. Adress: Strandvägen 80

Lägergården Edsvall

Vid Rösjöns norra ände ligger Edsvall. Här finns två små hus, ett båthus och egen strand. Gården lämpar sig för dagkollo, lägerskolor, övernattningar, teambuilding och liknande. 

Priser och bokning av Edsvall

Sollentuna Rackethall

Sollentuna Badmintonsällskap hyr ut ett mötesrum. Här finns ett stort bord för 10 personer samt ett tiotal extrastolar. Och whiteboard som är fastmonterad på väggen.

Priser och lediga tider

 

Mer läsning för dig