Till navigation Till innehåll (s)

Jobba hos oss

Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun!

Vi trivs tillsammans och får saker att hända. Vill du jobba med intressanta och utvecklande arbetsuppgifter? Här är dina erfarenheter värdefulla.

Våra värderingar

Allt arbete vi gör inom Sollentuna kommun ska kännetecknas av våra värderingar: nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Dessa värderingar gäller alla som jobbar inom kommunen. De påverkar vårt sätt att vara och hjälper oss att göra Sollentuna bättre varje dag – för våra invånare, företagare och organisationer.

Nytänkande

Vi gör vårt jobb med lyhördhet, engagemang och öppet sinne. Vi hittar arbetsglädje och bidrar med kunskap, idéer och erfarenheter. Eftersom vi ständigt vill utvecklas tar vi själva initiativ till kompetensutveckling.

Ansvarstagande

Vi samarbetar och ser till helheten – det ingår i vårt uppdrag att värna om både samhället och invånarna. Vi ser till att vara uppdaterade och pålästa inom vårt område. Dessutom tar vi ansvar för och utvecklar våra relationer.

Välkomnande

Vi möter varandra och andra med tolerans och nyfikenhet. Vi är inkluderande och ser allas lika värde som en självklarhet. Vår arbetsmiljö kännetecknas av öppenhet och respekt.

Lediga jobb

Mer läsning för dig