Till navigation Till innehåll (s)

Rådgivning och stöd

Vi är glada att välkomna dig och ditt företag till Sollentuna. Här satsar vi extra på näringslivet.

Företagslots 

Ska du etablera din verksamhet i Sollentuna kommun? Har du redan ett företag i kommunen, men vill expandera eller göra andra förändringar? Vi hjälper dig i din process.

Sollentuna kommuns företagslots guidar dig rätt kring de tillstånd du behöver för din verksamhet. Du får träffa tjänstepersoner som svarar på dina frågor och lotsa dig vidare. Vi anpassar oss efter dina särskilda omständigheter.

Nyföretagarcentrum

Nyföretagarcentrum hjälper dig som vill starta eget företag. Här kan du få kostnadsfri rådgivning, ta del av mentorprogram och kontakter för samarbeten. Du kan få praktisk hjälp med affärsplan, budget och råd om finansiering. NFC driver också ett nätverk för kvinnliga företagare. De ingår i ett nationellt nätverk som främjar entreprenörskap och nya livskraftiga företag. 

Nyföretagarcentrum

Coompanion

Coompanion hjälper dig att lyckas när du vill förverkliga en idé ihop med andra - starta och driva företaget tillsammans och samverka med andra företag.
Av Coompanion får ni kostnadsfri rådgivning – både innan, under och efter uppstarten. Vi har även ett flertal kostnadsfria affärsutvecklingsprogram för entreprenörer.

Jag vill boka rådgivning

Almi

Almi erbjuder lån och affärsutveckling till företag som har potential att växa. Det gäller även företag som håller på att startas upp. Genom dotterbolaget Almi Invest investerar Almi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé.

Almi

Klimat- och energirådgivning 

Kommunen erbjuder gratis och opartisk energi-och klimatrådgivning till små och mellanstora företag. Då får du råd om hur du kan minska energianvändning och samtidigt spara pengar.

Klimat- och energirådgivning för företag

Mer råd och stöd för dig som företagare

Verksamt

Bolagsplatsen

Starta eget företag-sajten

Starta eget

Mer läsning för dig