Till navigation Till innehåll (s)

KOMET

KOMET – en föräldragrupp som vänder sig till de föräldrar som upplever dagliga konflikter ihop med sitt barn. KOMET består av 10 gruppträffar som ger konkreta verktyg i hur du kan hantera konflikter på ett mer framgångsrikt sätt.


Vi erbjuder flera olika föräldragrupper. Är du osäker på vilken grupp som passar dig och dina behov bäst?
Här kan du läsa mer om de olika grupperna

Välkommen till Komet hösten 2024

Intresseanmälan till Komet hösten 2024 kommer öppna.

Dagar

Datum

Tid

Plats: Familjecentralen, Mässvägen 7A.

Intresseanmälan till Komet hösten 2024 kommer öppna

Mer om KOMET

KOMET är ett föräldrastödsprogram där du som förälder får verktyg som kan leda till mindre bråk och konflikter ihop med ditt barn. Målgruppen är föräldrar med barn i åldern 3-11 år och som bor i Sollentuna kommun. Programmet är kostnadsfritt.

KOMET består av 10 träffar á 2,5 timme samt 1 individuell träff. Alla träffar innehåller föreläsningsavsnitt, filmer och diskussioner och mellan träffarna får du uppgifter att arbeta med på hemmaplan ihop med ditt barn. Har ni möjlighet att delta som föräldrapar och/eller ihop med bonusföräldrar rekommenderar vi det.

KOMET baseras på inlärningspsykologi och är ett beteendebaserat samspelsprogram som riktar sig till dig som upplever att du har dagliga bråk och konflikter ihop med ditt barn. Inför kursstarten kommer vi att göra en kortare telefonintervju med alla som har anmält intresse, detta för att säkerställa att KOMET är rätt program för dig och dina behov.

Mer läsning för dig