Till navigation Till innehåll (s)
Arena Satelliten

Ung i Sollentuna

Du som är 12-17 år är välkommen till våra fritidsgårdar. För dig som är lite äldre finns ungdomshuset Arena Satelliten.

Aktiviteter på loven

Arena Satelliten

Arena Satelliten är ett hus fullt av möjligheter för dig som är i åldern 16-25 år. Vill du dra igång ett projekt? I vår Bankomat kan du söka stöd i form av lokaler, utrustning, ledare och material.
 
På Arena Satelliten händer det alltid olika saker. Det är bara fantasin som sätter gränser:
 
  • Festivaler, ungdomsfester, cosplay-event, LAN och mässor.
  • Rockkvällar, musikaler och stödgalor som till exempel Musikhjälpen.
  • Kvällar med grafittistickning och konst.
  • Kurser i ljud och ljus och foto.
  • Kurser i eventsäkerhet.

Fritidsgårdar i Sollentuna

Fritidsgårdarna finns för dig som vill delta i aktiviteter, använda din kreativitet, och utveckla ditt lärande. Här kan du också träffa andra ungdomar och umgås med dina vänner. Välkommen till fritidsgårdarna i Edsberg, Rotebro/Häggvik och Tureberg!

Mobila fritidsledarna

Mobila fritidsledarnas bil

De mobila fritidsledare finns till för dig som är ung i Sollentuna. Du kan träffa dem på din skola, ute i ditt område, i centrum eller på någon aktivitet vi anordnar.

Om du har idéer och förslag kring vad du vill göra på din fritid, hjälper de dig. Det kan handla om att du vill testa någon aktivitet, ha ett forum där du kan få prata ut, vill starta en intressegrupp med några kompisar eller något helt annat. Du kan alltid gå fram till fritidsledarna om du har funderingar eller vill umgås med någon vuxen.

Kontakt

Telefon: 08-579 233 00. 

E-post till Mobila fritidsledarna

Följ Mobila fritidsledarna på Instagram

Hitta aktiviteter i appen Sparks

Du kan även hitta och anmäla dig till fritidsaktiviteter i appen Sparks. Aktiviteterna i appen är gratis, enkla att testa och vänder sig till dig som är ung.

Ladda ner Sparksappen 

Barn under 13 år behöver vårdnadshavares godkännande för att skaffa ett konto. Appen innehåller aktiviteter som anordnas av kommunen, våra bibliotek och lokala föreningar. Appen är gratis att använda och är en del av Sollentuna kommuns samarbete med Sparks generation. 

Om Sparks Generation

Mer läsning för dig