Till navigation Till innehåll (s)

Gemenskap & sociala aktiviteter för dig som senior

Du som vill ha en aktiv fritid och träffa vänner har en hel del att välja på i Sollentuna. Ta del av utbudet i katalogen här på sidan. Du är varmt välkommen till våra Träffpunkter där du kan vara med på aktiviteter och träffa vänner.

Här kan du hitta ett urval av aktiviteter som erbjuds runt om i kommunen. I vår aktivitetskatalog har vi samlat en mängd aktiviteter som riktar sig speciellt till dig som är senior och bor i Sollentuna. 

Intresseanmälan för att vara med i Aktivitetskatalogen

Aktörer i Sollentuna som har aktiviteter som riktar sig till seniorer kan anmäla intresse att vara med i katalogen. Det är dock endast en intresseanmälan och inte en garanti för att få utrymme. Formulär för intresseanmälan publiceras inom kort. 

Tar du hand om en anhörig? Då finns det stöd och aktiviteter för dig.

Aktiviteter för dig som anhörig

Hälsoprojektet våren 2023

Är du 65 år eller äldre och bosatt i Sollentuna kan du anmäla dig till Hälsoprojektet 2023. Det är ett samarbete mellan Sollentuna kommun och Gymnastik och idrottshögskolan (GIH) och en del av vårt förebyggande och hälsofrämjande arbete.

Jag vill ha mer information om Hälsoprojektet

Välkommen till din Träffpunkt!

En träffpunkt är en mötesplats för dig som äldre i Sollentuna. Hit kan du komma för att vara med på aktiviteter och träffa nya och gamla vänner.

Edsbergs Träffpunkt

Helenelundsgården

Malmgården

Norrvikens Träffpunkt

Träffpunkt Turebergs Allé