Till navigation Till innehåll (s)
I malmparken

Lekplatser i Sollentuna

Här finns cirka 60 lekplatser som kommunen ansvarar för. Adresser till alla våra lekplatser hittar du uppdelat per kommundel. Här presenterar vi ett urval med bilder och beskrivning.

Vi kontrollerar regelbundet våra lekplatser så att vi kan åtgärda fel och brister. Lekutrustning som är sliten och trasig repareras, byts ut eller plockas bort. Om du upptäcker att något är trasigt eller fel med lekplatsen kan du rapportera det här.

Felanmälan

Hitta till lekplatserna

Här presenterar vi alla lekplatser inom respektive område. Hoppas du hittar vad du söker!

 

 • Lekplats

  Lekplatser i Edsberg, Väsjön och Vaxmora

  Välkommen att leka på våra lekplatser! I Edsberg, Vaxmora och Väsjön finns sammanlagt nio lekplatser. Här kan både barn och vuxna ha roligt tillsammans.

 • Vy över Krönets lekplats

  Lekplatser i Helenelund

  Välkommen att leka på våra lekplatser! I Helenelundsområdet finns sju lekplatser där både barn och vuxna kan ha roligt tillsammans.

 • En lekpark vid Skälbyvägen med gungor, gungdjur och en klätterställnning med rutschkana.

  Lekplatser i Häggvik

  Välkommen att leka på våra lekplatser! I Häggvik finns tre lekplatser. Här kan både barn och vuxna ha roligt tillsammans.

 • Lekplats

  Lekplatser i Rotebro och Rotsunda

  Välkommen att leka på våra lekplatser! I det här området finns elva platser. Här kan både barn och vuxna ha roligt tillsammans.

 • Lekplats i Silverdal

  Lekplatser i Silverdal

  Välkommen att leka på våra lekplatser! I Silverdal fins fem lekplatser där både barn och vuxna kan ha roligt tillsammans.

 • Lekplats på Lomvägen 33

  Lekplatser i Sjöberg

  Skogsparken och Raketparken är de största lekplatserna i Sjöberg. Det finns också fyra mindre lekplatser kring Lomvägen. Välkommen att leka!

 • Bagarbyparken

  Lekplatser i Tureberg och Sollentuna centrum

  Bagarbyparken och Krumelurparken i Malmparken är de största lekplatserna i Tureberg. Här kan både stora och små barn ha roligt. Fler mindre lekplatser finns också.

 • Lekplats i skogen

  Lekplatser i Viby och Norrviken

  Välkommen att leka på våra lekplatser! I Viby och Norrviken finns tio lekplatser där både barn och vuxna kan ha roligt tillsammans.

Mer läsning för dig