Till navigation Till innehåll (s)
Arena Satelliten

Arena Satelliten

Arena Satelliten är ett ungdomshus för dig som 16-25 år. Du kan börja besöka huset på vårterminen det år du går i årskurs 9.

Välkommen till Projektkontoret och Bankomaten där dina idéer och drömmar kan bli verkliga. Här kan du söka resurser till ditt projekt. Ingenting är omöjligt. Det gäller bara att hitta rätt väg för just ditt projekt. Vi kan även guida dig när det gäller projekt inom Erasmus+ och Europeisk volontärtjänst.

Du kan också vara med i våra grupper UMV - Ungdomar mot våld, Producenterna och TeknikCrew. Alla tre jobbar med evenemang på olika sätt - med säkerhet, själva arrangemanget och med scentekniken.

Ny grupper startar varje år och då kan nya ungdomar söka in. Evenemangen är allt från School´s Out Festival, e-sport till konserter. Eller så är du med i Satelliten Crew och hoppar in och hjälper till på själva evenemangen.

Vi har en stor danssal, replokal för band, studios för musikproduktion, foto/film studio, podcast-studio och en dj-studio. Kurser finns för att lära sig nyttja dessa.

Fyra kvällar i veckan har vi drop in-verksamhet. Då kan du komma hit och träffa oss och andra ungdomar. Som ny i huset får du en rundtur i alla lokaler.

Drop in öppettider

Måndag, tisdag, torsdag kl.16:00-21:00
Fredagar har vi Klubben Queers Assemble. En drop in-kväll mellan 16:00-21:00 för hbtq+/nyfikna ungdomar

Besök Arena Satelliten

Mer läsning för dig