Till navigation Till innehåll (s)

Samtalsgrupper

Har du ett barn som har NPF-diagnos eller som lider av psykisk ohälsa? I våra samtalsgrupper får du träffa andra föräldrar med liknande utmaningar, oavsett om ditt barn yngre eller vuxen. Här får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och dela kunskap med varandra.

Samtalsgrupp för föräldrar till barn med NPF

Har du ett barn med NPF-diagnos och vill träffa andra föräldrar?
Denna samtalsgrupp riktar sig till dig som har barn i åldern 7-12 år med NPF-diagnos . Här möter du andra föräldrar med liknande utmaningar. Vi pratar om hur du kan ta hand om dig själv och minska stress i vardagen.

Samtalsgrupp för föräldrar till vuxna barn 18-35 år med NPF

Har du ett vuxet barn som har NPF-diagnos eller som lider av psykisk ohälsa?
Denna samtalsgrupp riktar sig till dig som har ett vuxet barn på 18-35 år med NPF-diagnos eller psykisk ohälsa. Här kan du utbyta erfarenheter och dela kunskap. Tillsammans väljer vi vad som är viktigt att tala om kring de utmaningar du upplever.

Anmälan

Du deltar kostnadsfritt i våra samtalsgrupper. Anhörigstöd i Sollentuna kommun  bjuder på fika. Anmäl ditt intresse för att delta. Vi behöver vara minst sex anmälda för att starta en grupp. Välkommen att vända dig till anhörigkonsulent Katarina Ericson för frågor eller anmälan.

E-post: anhorigstod@sollentuna.se

Tel: 08-579 215 31

Mer läsning för dig