Till navigation Till innehåll (s)

Nyheter

Områden
 • Fjärrvärmeläcka på Malmvägen

  Det har uppstått ett läckage på en större fjärrvärmeledning i korsningen Malmvägen-Hvidovrestråket. Ledningen försörjer centrala Sollentuna med fjärrvärme. Det meddelar SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB.
 • Sollentuna utvecklar verksamhetsområde intill E4

  Sollentuna kommun satsar på att utveckla verksamhetsområdet Kronåsen. Trafik- och skyltläget intill E4 ger möjligheter att utveckla ett regionalt nav för fordonshandel. En möjlighet som förstärks genom att Förbifart Stockholm öppnar alldeles intill år 2030.
  Kronåsen verksamhetsområde Sollentuna
  Bygga, bo & miljö
 • Fira nationaldagen i Edsbergsparken

  Sollentuna kommun arrangerar varje år ett nationaldagsfirande som passar alla åldrar. Evenemanget brukar lockar cirka 10 000 besökare. Välkommen att fira årets nationaldag den 6 juni i Edsbergsparken kl. 12.30-16.30.
  Nationaldagen 2018
  Uppleva & göra
 • Kulturvaket intar Edsvik med musik och konst

  Den 17 maj fyller Sollentuna kommun Edsvik med musik, dans och konst. Välkommen till en dag där du kan lyssna till storband och symfoniorkester, sjunga med i Astrid Lindgrens visor, ta del av konst och gå på visning på slottet. Kulturvaket har fri entré och öppet för alla.
  Vy över Edsviken. På bilden är en klarblå himmel, ett mörkblått vatten, Edsvik slott samt Stallbacken
  Uppleva & göra
 • Nu startar bygget av Väsjöskolan

  Nu påbörjas bygget av nya kommunala skolan i Väsjön. Den nya Väsjöskolan kommer inledningsvis att ha en förskola och en grundskola. Skolan planeras att öppna höstterminen 2025.
  Spadtaget för Väsjoskolan.
  Förskola & skola
 • AtrimusRx årets företagare i Sollentuna 2024

  Läkemedelsföretaget AtrimusRx utses till årets företagare i Sollentuna 2024. Utmärkelsen ges ut av Företagarna och är ett samarbete med Sollentuna kommun. Priset delades ut under en företagsträff den 26 april.
  Nicky Nadem, vinnare av årets företagare 2024, och Henrik Thunes (M), kommunstyrelsens ordförande i Sollentuna
  Jobb & företagande
 • Årsredovisning 2023

  Nu kan du läsa årsredovisningen för 2023, som beslutades av kommunfullmäktige 25 april. Den visar att kommunen har en fortsatt mycket ansvarsfull hantering av skattemedlen och en stark ekonomi. Sollentuna en välskött kommun med god ordning i finanserna och helt utan extern belåning.
  Kommun & Politik